Gå direkt till textinnehållet

Integritetspolicy

Sekretess

Denna sekretesspolicy kommer att förklara hur vår organisation använder de personuppgifter vi samlar in från dig när du använder vår webbplats.

Vilka uppgifter samlar vi in?

Arlandastad Bil AB samlar in följande data:

  • Anonyma webbplatsinteraktioner för användare
  • Anonym demografi och intressedata
  • Personuppgifter (namn, e-post, telefon, adress etc.)

Hur samlar vi in dina uppgifter?

Du som användare förser data direkt till Arlandastad Bil AB med de flesta av de uppgifter vi samlar in. Vi samlar in data och behandlar data när du:

  • Använda vår webbplats med cookiespårning.
  • Skickar ett formulär.

Hur kommer vi att använda dina uppgifter?

Arlandastad Bil AB samlar in dina data så att vi kan:

  • Förbättra webbplatsupplevelsen.
  • Förbättra våra tjänster.
  • Behandla köp och förfrågningar.
  • Använda uppgifterna i rekryteringssyfte.

Om du godkänner det kommer Arlandastad Bil AB att dela dina uppgifter med våra partnerföretag så att de kan erbjuda dig sina produkter och tjänster.

Lagring

Lagringstiden för din personligt identifierbara information beror på din användning av vår tjänst. Så länge du använder vår tjänst, har registrerat dig i någon av våra databaser eller på annat sätt är i kontakt med vår webbplats kommer vi att lagra dina personuppgifter.

Marknadsföring

Arlandastad Bil AB och partnerföretag kan skicka information om produkter och tjänster som vi tror att du kanske gillar.

Om du har samtyckt till att få marknadsföring kan du alltid välja att ångra dig vid ett senare tillfälle.

Du har rätt att när som helst stoppa Arlandastad Bil AB från att kontakta dig i marknadsföringssyfte.

Om du inte längre vill bli kontaktad i marknadsföringssyfte, vänligen kontakta oss via e-post på: info@arlandastadbil.se

Vilka är dina dataskyddsrättigheter?

Arlandastad Bil AB vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätten till tillgång – Du har rätt att begära Arlandastad Bil AB för kopior av dina personuppgifter. Vi kan komma att debitera dig en mindre avgift för denna tjänst.

Rättelserätt – Du har rätt att begära att Arlandastad Bil AB rättar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att Arlandastad Bil AB ska få fullständig information som du anser är ofullständig.

Rätten till radering — Du har rätt att begära att Arlandastad Bil AB raderar dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att Arlandastad Bil AB begränsar behandlingen av dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot Arlandastad Bil AB behandling av dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att Arlandastad Bil AB överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du gör en förfrågan har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, kontakta oss.

Maila oss på: info@arlandastadbil.se eller skriv till oss:

Arlandastad Bil AB
Industrigatan 7
195 60 Arlandastad

Integritet

Denna integritetspolicy kommer att förklara hur vår organisation använder de personuppgifter vi samlar in från dig när du använder vår webbplats.

Arlandastad Bil AB hanterar personuppgifter i enlighet med ”GDPR” EU:s Dataskyddsförordning. Detta innebär att alla personuppgifter som Arlandastad Bil AB i någon form behandlar och hanterar sköts enligt gällande förordning och lagstiftning.

Personuppgiftsansvarig för personuppgifter hos oss är Arlandastad Bil AB, Industrigatan 7, 195 60 Arlandastad, e-post: info@arlandastadbil.se.

Arlandastad Bil AB behandlar personuppgifter i syfte att informera nya kunder och potentiella medarbetare samt att kommunicera med medlemmar och samhälle i relaterade frågeställningar samt sprida kunskap och information om det som branschen arbetar med. Arlandastad Bil AB behandlar även personuppgifter som en konsekvens av legal aspekt som ingångna avtal, beställning av publikation eller liknande.

Inom ramen för detta syfte ingår att förmedla fakta och information, bjuda in till evenemang, skicka ut nyhetsbrev till prenumeranter och andra former av informationsspridning.

Arlandastad Bil AB:s rättsliga grund för personuppgiftsbehandling enligt ovan utgörs huvudsakligen av en intresseavvägning, där vi utifrån vårt berättigade intresse av att nå ut med information behöver behandla personuppgifter. I fall där du ingått avtal med oss, beställt underlag eller begärt att få delta i evenemang eller på annat sätt efterfrågat tjänst som Arlandastad Bil AB tillhandahåller, grundas behandlingen av personuppgifter på nödvändighet för att fullgöra avtal och tillhandahållande av sådan tjänst.

Om du får inbjudningar, information, nyhetsbrev eller medverkar i kommittéer, arbetsgrupper eller på annat sätt deltar i Arlandastad Bil ABs verksamhetsområde med dina personuppgifter, och har frågor om detta så är du välkommen att kontakta oss. Detta görs via mail till info@arlandastadbil.se alternativt med brev till Arlandastad Bil AB, Industrigatan 7, 195 60 Arlandastad.

Arlandastad Bil AB sprider eller säljer inte personuppgifter vidare till tredje part.

Integritetsskyddsmyndigheten är den myndighet som är ansvarig för att kontrollera och bevaka att lagstiftningen efterlevs. Du har rätt att framföra klagomål genom att vända dig dit.

Arlandastad Bil AB sparar personuppgifter så länge det finns ändamålsenlig anledning att göra detta. Därefter raderas personuppgifterna.

Du har rätt att när som helst säga upp fortsatt prenumeration, mottagande av information eller bli struken från vårt kontaktregister. Detta görs via mail till info@arlandastadbil.se alternativt med brev till Arlandastad Bil AB, Industrigatan 7, 195 60 Arlandastad.

 

Cookies

Denna cookiepolicy kommer att förklara hur vår organisation använder cookies när du använder vår webbplats.

Vad är cookies?

Cookies är textfiler som placeras på din dator för att samla in standardinformation internetlogg och information om besökarnas beteende. När du besöker våra webbplatser kan vi samla in information från dig automatiskt via cookies eller liknande teknik.

För ytterligare information, besök allaboutcookies.org.

Hur använder vi cookies?

Arlandastad Bil AB använder cookies på en rad olika sätt för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, inklusive:

Förstå hur du använder vår hemsida
Komma ihåg din preferenser så som språk, inloggningar etc.

Vilka typer av cookies använder vi?

Det finns ett antal olika typer av cookies, dock använder vår webbplats:

Nödvändigt – Arlandastad Bil AB använder dessa cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt. Denna kategori omfattar endast cookies som säkerställer grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen, såsom att visa innehåll, validera din session och andra funktioner. Dessa cookies sparar ingen personlig information.

Funktionalitet — Arlandastad Bil AB använder dessa cookies så att vi känner igen dig på vår webbplats och kommer ihåg dina tidigare valda preferenser. Dessa kan omfatta vilket språk du föredrar, den plats du befinner dig i eller låta användaren lyssna på ljud eller titta på en video. En blandning av cookies från första part och tredje part används.

Statistik – Arlandastad Bil AB använder dessa cookies för att samla in information om användningen av webbplatsen, till exempel besökta sidor, trafikkällor, innehållshantering och andra webbplatsmätningar.

Marknadsföring — Arlandastad Bil AB använder dessa cookies för att samla in information om användaren såsom din ålder, kön och intresse. Arlandastad Bil AB delar ibland vissa begränsade aspekter av dessa data med tredje part i reklamsyfte, till exempel Google. Informationen kan omfatta användarens plats, sökhistorik, YouTube-historik och data från webbplatser som fungerar med Google, och den används för att tillhandahålla aggregerade och anonymiserade insikter om användarbeteende på flera enheter.

Så här hanterar du dina cookies

Du kan ställa in din webbläsare att inte acceptera cookies, och ovanstående webbplats talar om för dig hur du tar bort cookies från din webbläsare. Men i ett fåtal fall kan vissa av våra webbplatsfunktioner inte fungera som ett resultat.

Cookiedeklaration

Nedan följer en lista över de cookies som används på Arlandastad Bil AB:s webbplatser:

Nödvändiga

PHPSESSID – Denna cookie är inbyggt i PHP-program. Cookien används för att lagra och identifiera en användares unika sessions-ID för att hantera användarsession på webbplatsen. Cookien är en session cookies och raderas när samtliga webbläsarfönster stängs.

Funktionella

moove_gdpr_popup – Används för att lagra inställningar för samtycke till cookies – Sparas i ett år
wp-settings-{user_id} – Används för att spara användarens konfiguration i wp-admin mellan sessioner – Sparas i ett år

wp-settings-time-{user} – Tidpunkt då wp-settings-{user} skapades – Sparas i ett år

Sekretesspolicyer för andra webbplatser

Webbplatsen arlandastadbil.se innehåller länkar till andra webbplatser. Vår sekretesspolicy gäller endast vår webbplats, så om du klickar på en länk till en annan webbplats, bör du läsa deras sekretesspolicy.

Ändringar i vår integritetspolicy

Arlandastad Bil AB håller sin sekretesspolicy under regelbunden översyn och placerar eventuella uppdateringar på denna webbsida. Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den 16/6 2021.

Så kontaktar du oss

Om du har några frågor om Arlandastad Bil ABs sekretesspolicy, de uppgifter vi har på dig, eller om du vill utöva en av dina dataskyddsrättigheter, tveka inte att kontakta oss.

Maila oss på: info@arlandastadbil.se

Eller skriv till oss på:

Arlandastad Bil AB
Industrigatan 7
195 60 Arlandastad

Så kontaktar du lämplig myndighet

Om du vill anmäla ett klagomål eller om du känner att Arlandastad Bil AB inte har tagit upp din oro på ett tillfredsställande sätt, kan du kontakta Integritetsskyddsmyndigheten.

E-post: imy@imy.se

Ring: +46 (0)8-657 61 00